Thema's › Wintervakantie

Wintervakantie

Heb je samen met je vrienden genoten van een een heerlijke wintervakantie? En denk je daar nog graag aan terug? Wacht dan niet langer en maak samen met je vrienden een boek vol met mooie en grappige herinneringen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail je vrienden uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Iedereen kan de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw vriendenboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld geboortejaren toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een vriendenvakantieboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Een boek dat iedereen met wie je op vakantie bent geweest een leven lang zal bewaren. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.