Thema's › Vriendenboek

Vriendenboek

Heb jij binnenkort een feest met vrienden of wil je jullie vriendschapsband vastleggen in een mooi boek? Maak dan samen met je vrienden een onvergetelijk vriendenboek vol met foto's, warme herinneringen en toekomstdromen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail al je vrienden uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle vrienden kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw vriendenboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld geboortejaren toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een vriendenboek is bijzonder om te krijgen en geweldig om te maken. Een prachtige manier om jullie vriendschapsband te vieren; vriendschap vier je met een verrassend boek van vriendenboeken.nl.