Thema's › Voetbalteam

Voetbalteam

Is voetbal jouw sport en ben je iedere week met je team te vinden op het voetbalveld? Maak dan samen met je teamgenoten een persoonlijk voetbalvriendenboek. Dé manier om je teamgenoten beter te leren kennen en een kans om mooie (sport)herinneringen vast te leggen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail al je teamgenoten en je trainer uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle teamleden kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw voetbalvriendenboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld geboortejaren toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een voetbalvriendenboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Een boek dat iedere voetballer in je team een leven lang zal bewaren. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.