Thema's › Van Gogh

Van Gogh

Het Van Gogh Museum en Vriendenboeken.nl hebben de handen ineen geslagen met als resultaat het Van Gogh Vriendenboek.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Geniet jij van de schilderijen van Vincent van Gogh? Van zijn Zonnebloemen, Irissen of Korenvelden? Kies dan voor het Van Gogh Vriendenboek!

Je hebt keuze uit maar liefst acht prachtige en unieke Van Gogh achtergrond ontwerpen. Extra bijzonder: met 1 muisklik voeg je aan jullie boek de schilderijen toe die jij mooi vindt.

Een Van Gogh Vriendenboek is er voor iedere gelegenheid. Wordt je beste vriendin 30 of misschien al weer 60, gaat je allerliefste collega met pensioen, zijn je ouders 40 jaar getrouwd of wil je met je vriendinnengroep een boek vol met 'memories' ? Het kan allemaal met het enige en echte Van Gogh Vriendenboek: ga samen met je vrienden aan de slag en creëer een vriendenboek vol persoonlijke herinneringen, toekomstdromen, lieve wensen en foto's.

Een Van Gogh Vriendenboek maken gaat heel eenvoudig. Je kiest één van de 8 achtergrondontwerpen, selecteert vragen (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en je nodigt per e-mail alle vrienden, collega's en familieleden uit om mee te doen. Dat gaat allemaal automatisch via onze website. Iedereen kan daarna achter zijn/haar eigen pc de vragen beantwoorden en foto's toevoegen. Als beheerder van het boek voeg jij een mooie foto en titel voor de omslag toe en schrijf je een persoonlijk voorwoord.

Maak jullie vriendenboek extra persoonlijk door jullie favoriete schilderijen van Vincent van Gogh, extra fotopagina's en/of en jaaroverzichten toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een Van Gogh vriendenboek is bijzonder om cadeau te krijgen en geweldig om te geven. Want zeg nou zelf, het is toch heerlijk als je vrienden de tijd nemen om iets over en voor jou op papier te zetten? Het is zo persoonlijk en er is vaak met zoveel liefde en aandacht aan gewerkt, daar wordt toch iedereen blij van?

Het Van Gogh Vriendenboek, een prachtige manier om jullie vriendschap te vieren; vriendschap vier je met een verrassend boek van vriendenboeken.nl.