Thema's › Vakantiekamp

Vakantiekamp

Heb je net een heel gezellig zeil- of tenniskamp achter de rug, of ben je met je klas op kamp geweest? Maak dan samen met je vrienden een vakantiekampboek vol met mooie en grappige herinneringen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail iedereen die met je op kamp is geweest uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Iedereen kan de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw vakantiekampboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld geboortejaren toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een vakantiekampboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Een boek dat iedereen met wie je op kamp bent geweest een leven lang zal bewaren. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.