Thema's › Reünie

Reünie

Heb je binnenkort een reünie met je oud-klasgenoten of misschien met oud-collega's? Of heb je deze al achter de rug en geniet je nog na? Wacht dan niet langer en maak samen een reünieboek om al jullie mooie herinneringen vast te leggen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail iedereen uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle oud-klasgenoten of oud-collega's kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw reünieboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld geboortejaren of het jaar dat jullie examen deden toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een reünieboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Een boek dat iedere reünist een leven lang zal bewaren. Heb je binnenkort een famliereünie? Kijk dan bij het thema famlieboek. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.