Thema's › Juf / meester bedankt

Juf / meester bedankt

Gaat de favoriete juf van je kind op zwangerschapsverlof of misschien zelfs al met pensioen? Of is het schooljaar bijna voorbij en zoek je als klassenouder een origineel en persoonlijk afscheidscadeau? Dan is dit boek dé manier om de juf of meester te bedanken en mooie herinneringen aan de lagere schooltijd vast te leggen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail alle klasgenoten uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle klasgenoten kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw vriendenboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld het geboortejaar van de juf of meester toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Ieder juf en meester zal genieten van dit speciale boek. Een boek dat een leven lang gekoesterd en bewaard zal worden. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.