Thema's › Jubileum

Jubileum

Werkt je leukste collega 12,5 jaar bij jullie bedrijf of misschien zelfs al 25 jaar? Dan verdient hij/zij het om in het zonnetje te worden gezet. Maak je collega blij met een heel persoonlijk aandenken: een boek vol met foto's, wensen en warme en grappige herinneringen van jou en je mede-collega's. Een cadeau dat een leven lang gekoesterd en bewaard zal worden.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail alle collega's uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle collega's kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw vriendenboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld het geboortejaar van je collega of het jaar dat hij/zij begon met werken toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een persoonlijk boek van collega's is bijzonder om cadeau te krijgen en geweldig om te geven. Een prachtige manier om jullie vriendschap te vieren; vriendschap vier je met een verrassend boek van vriendenboeken.nl.