Thema's › Jaarboek studentenvereniging

Jaarboek studentenvereniging

Ben je net lid van een studentenvereniging of loop je al wat langer mee? Dan is dit jaarboek dé manier om je studiegenoten beter te leren kennen of juist een kans om mooie herinneringen en toekomstdromen vast te leggen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail al je studie- of jaarclubgenoten uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle vrienden kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw jaarboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld geboortejaren toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een jaarboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Een boek dat iedere lid van jouw studentenvereniging een leven lang zal bewaren. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.