Thema's › Jaarboek middelbare school

Jaarboek middelbare school

Zit je net op de middelbare school of misschien al weer in de vijfde klas? Dan is dit jaarboek dé manier om je medeleerlingen beter te leren kennen of juist een een kans om mooie herinneringen en toekomstdromen vast te leggen.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail al je klasgenoten uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle schoolvrienden kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw jaarboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld geboortejaren toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een jaarboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Een boek dat iedere klasgenoot een leven lang zal bewaren. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.