Thema's › Gedenkboek

Gedenkboek

Koester je herinneringen en gedachten aan een geliefde overledene. Maak samen met vrienden en familieleden een persoonlijk gedenkboek vol met foto's, warme woorden en onvergetelijke herinneringen. Een boek dat nabestaanden kan ondersteunen bij hun verwerking maar ook kan laten genieten van alle bijzondere momenten.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail alle familieleden en vrienden uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle vrienden kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw gedenkboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld van bijvoorbeeld een geboortejaar of een jaar dat speciaal voor jullie was toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een gedenkboek is bijzonder om te krijgen en te geven.