Thema's › Babyshower

Babyshower

Is je beste vriendin, je collega of je dochter zwanger? Maak haar dan blij met een wel heel persoonlijk aandenken: een babyshowerboek vol met foto's, warme wensen en grappige herinneringen. Een cadeau dat de jonge ouders en kind een leven lang zullen koesteren en bewaren.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail alle vrienden en familieleden uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle vrienden kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw babyshowerboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld de geboortejaren van de vader, moeder of zelfs oma en opa toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een babyshowerboek is bijzonder om cadeau te krijgen en geweldig om te geven. Een prachtige manier om jullie vriendschap te vieren; vriendschap vier je met een verrassend boek van vriendenboeken.nl.