Thema's › Afscheid groep 8

Afscheid groep 8

Afscheid groep 8-1 Afscheid groep 8-2

Zit je zoon of dochter in groep 8? Dan gaan ze dit jaar afscheid nemen van hun vertrouwde juf, meester en klasgenoten. Een afscheidsboek is dan dé manier om mooie herinneringen aan de lagere schooltijd, maar ook toekomstdromen, vast te leggen.

Afscheid groep 8-3
Afscheid groep 8-4

Blader door een vriendenboek

FotocollageFotocollage

ScholenaanbiedingScholenaanbieding

Offerte aanvragenOfferte aanvragen

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail alle klasgenoten en meester of juf uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle klasgenoten kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw afscheidsboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld het geboortejaar van de kinderen toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een afscheidsboek is leuk om te maken en bijzonder om te krijgen. Voor de kinderen én de ouders. Een boek dat iedere groep 8'er een leven lang zal bewaren. Een prachtige manier om herinneringen onvergetelijk te maken. Vriendschap vier je met vriendenboeken.nl.