Thema's › 40 jaar getrouwd

40 jaar getrouwd

Zijn je ouders, je beste vrienden of je liefste zus en zwager al weer 40 jaar getrouwd? Maak het robijnen bruidspaar dan heel blij met een vriendenboek vol met foto's, felicitaties, adviezen en warme, grappige herinneringen. Een cadeau dat het bruidspaar zal koesteren en bewaren.

Blader door een vriendenboek

Achtergrond ontwerpen

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare ontwerpen.
Klik op een ontwerp voor een grote weergave.

Een vriendenboek maken gaat heel eenvoudig

Stel een persoonlijke lijst met vragen op (je kunt kiezen uit de vragen die wij hebben bedacht, maar zelf vragen maken kan ook) en nodig per e-mail alle vrienden uit om mee te doen. Kies een mooie foto en titel voor de omslag en schrijf een persoonlijk voorwoord. Alle vrienden kunnen de vragen beantwoorden en foto's toevoegen.

Maak jouw vriendenboek extra persoonlijk door sfeerbladen, extra fotopagina's en/of jaaroverzichten van bijvoorbeeld een geboorte- en huwelijksjaar toe te voegen. De jaaroverzichten nemen je mee terug in de tijd: wat was in het nieuws, wie werden er geboren, naar welke muziek werd er geluisterd en wat draaide er in de bioscoop.

Een vriendenboek is bijzonder om cadeau te krijgen en geweldig om te geven. Een prachtige manier om jullie vriendschap te vieren; vriendschap vier je met een verrassend boek van vriendenboeken.nl.