Bijna voorbij: 8 mooie jaren op de basisschool

Voor je het weet is het zover: de leerlingen van groep 8 nemen afscheid van de basisschool. Er gaat veel voor ze veranderen, maar ongetwijfeld zullen ze ook nog wel eens met weemoed terugdenken aan die onbezorgde jaren op de basisschool. Een tijd met mooie herinneringen die ze nooit zullen vergeten.

Gemakkelijk: de leerlingen vullen achter hun eigen computer de vriendenpagina in

Een afscheidsboek is dé manier om deze herinneringen voor altijd vast te leggen. Via de website gaat dat heel eenvoudig. Je kiest een mooi achtergrond ontwerp voor jullie boek, selecteert vragen en vervolgens nodig je alle kinderen én de juf of meester uit om twee pagina's te vullen met tekst en foto's. Dat gaat allemaal automatisch via de website. Iedereen vult daarna de eigen pagina in achter zijn eigen pc. De 'eindredacteur' kan het boek nog persoonlijker maken met extra fotopagina's en sfeerbladen. Klaar? Dan wordt jullie boek in een fantastische kwaliteit gedrukt en binnen 5 tot 7 werkdagen op school bezorgd.

Speciale prijs voor scholen

De afscheidsboeken voor groep 8 zijn er in drie versies. Naast de harde kaft en zachte kaft met spiraalbinding hebben wij nu ook een zachte kaft gehecht met nietjes. Voor scholen zijn er speciale prijzen vanaf 20 exemplaren. Een klas van 20 kinderen heeft al een prachtig afscheidsboek van 44 pagina´s voor € 14,95. En een klas van 30 kinderen 64 pagina's voor € 19,95. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, meer informatie of ben je geïnteresseerd in een persoonlijke toelichting? Neem contact met ons op via info@vriendenboeken.nl.

Fotocollage Fotocollage Offerte aanvragen Offerte aanvragen